Sommaren är på ingång och vi ser fram emot hösten..

Sommaren är på ingång, och med den kommer möjligheten till välförtjänt ledighet och avkoppling. Det är en tid då vi kan dra nytta av naturens skönhet och spendera tid med nära och kära. Med solens strålar som börjar värma upp våra dagar och ljuvliga kvällar som förlänger sig, är det med glädje vi skickar er en kort update från oss på Paulmarken Holmberg för att summera den första halvan av 2023. 

Vi vill börja med att ta tillfället i akt och dela med oss av en glad nyhet, igår gick vi i mål med en försäljning av Itaab Trading Aktiebolag. Det är börsnoterade Bergman & Beving som förvärvar bolaget och vi på Paulmarken Holmberg har haft ett helhetsansvar för processen från första analys via försäljningsförberedelser och presentationsmaterial, till strategi och kontakt med potentiella köpare samt slutförhandling och juridik. Målgång igår med två riktigt nöjda parter! Läs gärna mer om affären på vår hemsida https://www.paulmarkenholmberg.se/bergman-beving-forvarvar-itaab-trading-aktiebolag/

I övrigt om vi reflekterar lite över den vår som varit känner vi att det trots utmaningar, är en fortsatt bra aktivitet där ute. De ägarledda bolag vi varje dag pratar med kämpar på och den generella känslan är att man har en god tro på den finansiella horisonten. Även vårt stora nätverk av investerare och köpare visar en bra energi. Med det spår vi även en lyckad höst och vi ser redan fram emot de processer som vi kommer att gå ut med efter sommaren. Vi har förmånen att få jobba med bolag inom de flesta branscher och i höst kommer vi att bjuda på spännande case inom bla blockchain, mekanisk verkstad och installationsbolag. 

Vi är dedikerade att fortsätta leverera högkvalitativ service och skapa mervärde för våra kunder och vi är oerhört tacksamma för det förtroendet vi får. Er framgång är vår framgång, och vi ser fram emot att fortsätta vara en pålitlig partner för er affärsframgång!

Vi önskar er en underbar sommar fylld av glädje, lugn och inspiration.

Team Paulmarken Holmberg

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar