Tjänst

Företagsvärdering

Oavsett vilken situation du befinner dig i med ditt företag eller vad anledningen är så hjälper vi dig gärna att värdera ditt företag och vi tillämpar den metod som matchar dina behov.

Skäl till värdering

Många års erfarenhet

Det finns många skäl till att man som ägare behöver veta sitt företags värde, vi på Paulmarken Holmberg är experter på företagsvärderingar och har värderat bolag i decennier. Vi är utsedd till förordnad värderingsman hos Sveriges Handelskamrar och vi hjälper våra kunder med skräddarsydda värderingar som är användbara för olika behov.

Strategiska råd

Vi säkerställer bästa möjliga affär

Vår erfarenhet av att genomföra olika typer av transaktioner har gett oss en djup förståelse för hur företag värderas i praktiken och vad som på riktigt driver värdet på ett företag. Med Paulmarken Holmberg som ägarpartner får du inte bara hjälp med att förstå hur mycket ditt eller ett annat företag är värt, utan vi ger dig även insikter om vilka möjligheter som finns och hjälper dig med strategiska råd för att säkerställa bästa möjliga affär.

Dina behov

Vi väljer rätt metod för ditt behov

Det finns olika sätt att värdera ett företag. Vilken metod som är bäst beror på vad det är för företag och vad syftet med värderingen är, vi tillämpar den metod som matchar dina behov av en företagsvärdering.

Utformat för dig

Skräddarsydd metod för ditt företag

Våra skräddarsydda företagsvärderingar är utformade för att ge dig de verktyg du behöver för att fatta informerade beslut och maximera värdet på ditt företag. 

Med Paulmarken Holmbergs team och vår expertis inom strategiska ägarfrågor och värderingstjänster skapar vi en lösning som är skräddarsydd för din specifika situation.

Kom igång

För en professionell bolagsvärdering

Oavsett vilket ditt behov är så kan du tryggt vända dig till oss för att få en professionell och opartisk bolagsvärdering. Välkommen att kontakta oss!