Tjänst

Juridisk- och finansiell rådgivning

Vi på Paulmarken Holmberg är juridisk- och finansiell rådgivare åt entreprenörer, företagsledningar och investerare i samband med köp och försäljning av bolag, strategiska partnerskap och andra situationer som kräver kvalificerad finansiell och juridisk expertis.

Kompetenser

Lång erfarenhet

Vi har i teamet med oss erfarenhet från M&A på några av Sveriges största advokatbyråer och i vår roll som rådgivare på Paulmarken Holmberg har vi hjälpt kunder i juridiska frågor sedan starten 2010.

Integritet & Etik

Med dig i åtanke

Tack vare gedigen kompetens och erfarenhet har vi många gånger hjälpt våra kunder att göra bättre affärer än vad de trodde var möjligt. 

Vi agerar alltid i klientens bästa intresse med integritet och etik, vi är lyhörda och empatiska och en nyckel i vår rådgivning är att vi sätter oss in i detaljer för att förstå klientens unika behov och mål.

Rådgivning

Relevant & aktuellt

Vårt engagemang och vårt ansvar är att alltid leverera skräddarsydda råd som tar hänsyn till klientens specifika situation. Vi håller oss uppdaterade avseende marknadsförändringar och lagstiftning för att kunna ge relevanta och aktuella råd.    

Kom igång

Din förtroendepartner genom hela processen

Genom att anlita oss på Paulmarken Holmberg anlitar du en förtroendepartner som ser till att just dina intressen verkligen tillvaratas. Kontakta oss gärna för en första diskussion av ert behov.