Paulmarken Holmberg har assisterat Responda vid förvärvet av Kalix Tele24

PRESSMEDDELANDE

Paulmarken Holmberg har haft ett helhetsansvar för förvärvsprocessen. Uppdraget har bland annat omfattat fördjupande analys av Kalix Tele24, dess marknad och potential, strukturering och förhandling av såväl förvärvsfinansiering som själva överlåtelsen.

Responda, som är en ledande leverantör av kundanpassade svarstjänster, stärker i och med detta förvärv av Kalix Tele24 sitt erbjudande ytterligare.

Kalix Tele24 grundades 1992 och har sedan starten byggt upp en gedigen erfarenhet inom området professionella svarstjänster. I dag hjälper Kalix Tele24 drygt 1400 kunder med allt ifrån svarsservice och växelhantering till kundservice. 

Tillsammans kommer Responda och Kalix Tele24 att vara drygt 220 anställda fördelade på 5 orter från Kalix i norr till Eskilstuna i söder. Omsättningen för 2021 är prognostiserad till över 110 miljoner kronor.

– ”Jag är oerhört nöjd med arbetet från hela teamet på Paulmarken Holmberg. Deras professionalism och gedigna engagemang för den här processen har gjort att jag har känt mig trygg hela vägen. Vi ser nu fram emot vår nya vardag där vi, tillsammans med alla våra fantastiska medarbetare, ska fortsätta leverera Sveriges bästa svarsservice och tillföra mervärden till våra kunder”, säger Joakim Ögren, VD Responda och en av ägarna till Responda. 

För ytterligare information kontakta:
PAULMARKEN HOLMBERG AB
Marcus Holmberg
Partner
marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se
070-689 90 30

Om Paulmarken Holmberg:
Paulmarken Holmberg tillhandahåller expertis och oberoende rådgivning inom corporate finance och affärsutveckling. Från våra kontor i Stockholm och Örebro når vi en kundkrets över hela Sverige och vår klientbas innefattar aktörer inom alla områden såsom industrialister, entreprenöriella verksamheter, private equity och startups. 

När Du väljer oss som partner ser vi det som ett förtroendeuppdrag och vår uppgift är att optimera transaktionsprocessen och skapa bästa förutsättningar för Dig och Din affär.
För ytterligare information om oss, besök gärna www.paulmarkenholmberg.se

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar