LK Systems investerar i Labtrino

Paulmarken Holmberg har assisterat LK Systems i samband med att LK Systems investerat i Labtrino. Labtrino har utvecklat en ultraljudsbaserad vattenmätare som ger fastighetsägare och boende individuell feedback på hur mycket vatten som förbrukas. LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvatten.  Paulmarken Holmbergs uppdrag har bl.a. bestått i att identifiera affären, företagsanalys avseende Labtrino, avtalsförhandlingar, upprättande av avtalsdokumentation samt assistans vid genomförande investeringen. – ”Vi är mycket nöjda med Paulmarken Holmbergs arbete, de har tagit sig an uppdraget på ett professionellt sätt och fått affären i mål på ett för alla fördelaktigt sätt.” säger Fredrik Svensson Affärsutvecklingschef LK Systems.

– ”Vi tackar Paulmarken Holmberg för gott och konstruktivt samarbete genom hela investeringsprocessen. För oss har det känts tryggt att en stabil och professionell rådgivare väglett båda parter till mål”, säger Ramtin Massoumzadeh, CEO För Labtrino.

Kontakt PAULMARKEN HOLMBERG AB Marcus Holmberg Partner marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se +46 (0)70-689 90 30 www.paulmarkenholmberg.se

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar