Spontanansökan

Vilka vi är

Vi är ett prestigelöst team med olika bakgrunder och kompetenser med högt i tak, vilket gör att det alltid finns någon att bolla idéer eller funderingar med. Vi jobbar tätt tillsammans i våra olika projekt och har en nära dialog med våra kunder vilket gör att man som del av vårt team får en inblick i det mesta. En viktig del för oss är att prioritera vår tid till rätt saker och att arbeta på ett smart sätt, däri ligger att vi delar erfarenheter och samarbetar nära i olika projekt och mellan junior och senior kompetens. Framför allt har vi väldigt kul tillsammans och tror mycket på kombinationen att vara både personliga och professionella i allt vi gör. 

 

Vad vi gör

Vi är en helhetspartner som hjälper entreprenörer och ägarledda bolag att genomföra framgångsrika affärer, det kan exempelvis handla om att hitta en ny ägarpartner för att accelerera utvecklingen framåt, driva tillväxt genom värdeskapande förvärv eller att genomföra ett generationsskifte. Vi arbetar nära våra kunder i en rolig och omväxlande miljö vilket ger möjlighet att arbeta när grundare, ägare och ledande personer i ägarledda bolag. Vi har ett nyfiket förhållningssätt för att ständigt lära oss nya saker och utvecklas både som team och tillsammans med våra kunder. Vi jobbar branschoberoende och har sedan bolaget grundades år 2010 genomfört hundratals transaktioner.

 

Arbeta med oss

Har du likt oss ett nyfiket förhållningssätt och ett särskilt intresse för företagande, strategiska ägarfrågor och framgångsrika transaktioner i ägarledda bolag. Önskar du förstå vad som gör ett framgångsrikt företag och vad som driver och lägger grunden för framgångsrika och värdeskapande affärer. Vill du därtill vara en del av ett prestigelöst team med högt i tak som har riktigt kul på jobbet och dessutom få möjligheten att accelerera din utvecklingskurva inom ämnet ägarfrågor och företagstransaktioner. Då ser vi fram emot att du skickar in din ansökan!

Skicka en ansökan