God jul

Julefriden står för dörren, decembermörkret vänder och vi går mot ljusare tider. Kommande dagar bjuder på möjlighet till reflektion över ett mycket händelserikt år. Ett år som även det har präglats av Coronapandemin och alla utmaningar som följer med den. 

Hos oss på Paulmarken Holmberg har året 2021 gett oss ett brett spektra av uppdrag och som vanligt känner vi oss priviligierade som får dyka in i alla dessa bolag som kommer till oss från hela landet med önskan om rådgivning och projektledning.

I år har vi träffat alltifrån intressanta startups och fina äldre industribolag till techbolag och entreprenadföretag. 

Att marknaden är extremt het just nu har inte undgått någon, vi ser ett mycket stort intresse från alla typer av aktörer i de case vi jobbar med och självfallet blir vi extra glada när våra kunder får bra betalt för sina bolag när processen går i mål. 

När vi blickar mot 2022 finns det fortsatt mycket spännande att se fram emot och vi har redan i första kvartalet några riktigt attraktiva bolag som vi kommer att gå ut med.

Jag vill rikta ett varmt tack till alla våra kunder som ger oss det stora förtroendet att ansvara för deras transaktionsprocesser, det är så fantastiskt roligt att vara en del av alla processer vi driver. 

Självfallet vill jag också passa på att tacka vårt grymma lilla team som tillsammans skapar så stora värden för så många.

Önskar er alla en riktigt skön och lugn jul så ses vi snart igen och gör 2022 till ett grymt år tillsammans!

Therese Paulmarken
VD & Partner

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar