Försäljningen av Kellve Sweden AB

PRESSMEDDELANDE

Paulmarken Holmberg AB har på uppdrag av Profura Industri AB haft ett helhetsansvar som transaktions- och juridisk rådgivare i samband med försäljningen av Kellve Sweden AB. Köparen är Värnamo Krosskonsult som under måndag den 12 september tillträtt bolaget.

– Genom stort engagemang har Paulmarken Holmberg säkerställt att vi kunnat gå i mål med en köpare som vi ser kommer fortsätta utveckla bolaget och tillsammans med sitt övriga produktutbud stärker dess konkurrenskraft” säger Mikael Thörnkvist, VD Profura AB. 

”- Vi är mycket nöjda med Paulmarken Holmbergs arbete som säkerställt en enkel process från uppstart till avtalsskrivning. Genom att de också hanterade juridiken fick vi en effektiv och smidig process också i samband med att processen övergick i avtalsförhandlingar mot slutet med en rådgivare som var insatt i affärens helhet.” fortsätter han.

Kellve Sweden tillverkar och levererar transportlösningar för bulkmaterial, primärt bandtransportörer. Sedan produktkategorin började tillverkas i Kvänum för över 60 år sedan har bolaget levererat över 19 000 transportörer till krävande kunder inom en rad olika industrier. 

För ytterligare information kontakta:
Marcus Holmberg, Partner, PAULMARKEN HOLMBERG AB
marcus.holmberg@paulmarkenholmberg.se
070-689 90 30

Paulmarken Holmberg tillhandahåller expertis och oberoende rådgivning inom corporate finance och affärsutveckling. Från våra kontor i Stockholm och Örebro når vi en kundkrets över hela Sverige och vår klientbas innefattar aktörer inom alla områden såsom industrialister, entreprenöriella verksamheter, private equity och startups. När Du väljer oss som partner ser vi det som ett förtroendeuppdrag och vår uppgift är att optimera transaktionsprocessen och skapa bästa förutsättningar för Dig och Din affär.
För ytterligare information besök www.paulmarkenholmberg.se

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar